BURSA / NİLÜFER - Emir-Koop İlkokulu

May

Okulumuz, Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri Tenis Turnuvasında birinci oldu.

Turnuvada; 3/G sınıfından Furkan FARİS 1.

3/E sınıfından Kemal HAS 2. olarak okulumuza bu gruru yaşatmışlardır.

Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

3/G sınıfı öğrencilerinin katılımı ve velilerinin desteği ile öğrencilerimiz '' Çömlekçi Çarkında Vazo Yapımı '' hakkında  uygulamalı olarak bilgi aldılar. Ortaya çıkardıkları eserleri ile hoşca vakit geçirdiler.

Nis

3/G sınıfı öğrencilerinin katılımı ve velilerinin desteği ile öğrencilerimiz ebru sanatı hakkında  uygulamalı olarak bilgi aldılar. Ortaya çıkardıkları eserleri ile hoşca vakit geçirdiler.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü ile ilgili özel eğitim sınıflarımızın yaptığı etkinlik öğrencilerin katılımı ile amacına ulaşmıştır.

Mrt

Ortaokullar arası, Tazof 2024 Nilüfer ilçe şampiyonası ödül töreni okulumuzda yapıldı, kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

BURSA Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Girişimci Çocuklar Fuarı etkinliğinde, öğrenciler kendi imal ettikleri ürünleri satışa sundular.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, 9 ayrı ilçedeki 50 farklı okuldan 200’ün üzerinde girişimci çocuk katıldı. Öğrenciler, 2 ay boyunca evlerinde okul arkadaşlarıyla birlikte ürettikleri ürünleri, etkinlikte kurdukları stantta satışa sundular. Süs eşyalarından, mutfak gereçlerine, çantalardan,  giysilere kadar, binlerce çeşit el emeği ürünün yer aldığı fuarda, girişimci çocuklar ürünleri satabilmek için birbirleriyle yarıştı. Etkinliğin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, çocuklarla birlikte yaptı.   Okulumuzu temsilen 3 / G sınıfı öğrencileride kendi stantlarında bu yarışın içinde yer aldılar.

Mrt

OYUNLA ÖĞRENİYORUM. Öğrenciler  ile 5 erli gruplar halinde takımlar oluşturur. Parkurun başında bulunan seyyar tahtaya 4,5 ya da 6 basamaklı sayı yazılır. Öğretmenin komut vermesi ile öğrenciler sayıya bakar ve Parkura başlar. Parkurun sonunda bulunan rakam küpleri ile parkurun başında gördükleri sayıları küpleri yanyana koyarak oluşturur. Sayıyı ilk doğru oluşturan 1 sayıyı alır. Eğer iki öğrencide yanlış yaparsa parkurun başına gelip tekrar bakıp yanlışını düzeltebilir.

Mrt

21.kitap fuarını ziyaret ettik.

Mrt

2/E sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrendikleri deyimlerle ilgili yaptıkları maketleri düzenledikleri sergi ile tüm okulla paylaştılar.

Ock

2/A sınıfı oyuncak paylaşım günü yaptı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında etkinliklere aralıksız devam ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda , Pençe Kilit harekat bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak üzere Emir-Koop İlkokulu İdarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve tüm personeliyle birlikte bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Törende okul müdürümüz sayın Zeliha YÜCE, şehitlik konulu bir konuşma yaparak, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne vurguda bulunarak konuşmalarını tamamladı.

Ock

‘DEDE KORKUT OKUMALARI’ KONULU HİKAYE YAZMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ DETAYLARI Linkte yer alıyor.

Detaylara linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi ile Uludağ Üniversitesi Pdr staj öğrencileri tarafindan Anasiniflarimiza yönelik Okulumuz Rehberlik Servisi ile Uludağ Üniversitesi Pdr staj öğrencileri tarafindan Anasiniflarimiza yönelik "sınırlarımı koruyorum" etkinliği gerçekleştirilmiştir. gerçekleştirilmiştir.